De criticus, de durfal en de imperfectionist

Wat kan het toch spannend zijn om jezelf terug te horen…
Ik had een open interview met Nicole Pol over mijn sprookjesreis van burn-out en het ontstaan van Deel Je Verhaal. En ook over mijn kijk op trouwen en de naam Vogels aannemen 

Ik heb het daadwerkelijk terugluisteren wel echt even laten liggen.
Ook omdat ik met andere dingen bezig was zoals genieten van mijn huwelijk. Maar als ik eerlijk ben ook omdat ik het spannend vond om het terug te horen. ‘Zou het ergens op slaan’, was toch een gedachte die in me opkwam. En zo gebeurden er in mijn hoofd niet alleen vooraf maar ook tijdens het luisteren meerdere dingen: ik spreek te snel, ik maak zinnen niet af (doe ik vaker…), zeg dingen dubbel, maar ook.. eigenlijk vind ik het best mooi gelukt!
De criticus zat zoals altijd weer goed op mijn schouder volop aanwezig te zijn. Gelukkig de durfal en imperfectionist ook: dit is wat het is!

Een interview over de zwartste periode van mijn leven alsook over deel je verhaal, het project waarmee ik samen met het team echt hoop een bijdrage te leveren aan een mooie wereld in verbinding.

Met een gevoel van trots en ook dankbaarheid deel ik het hier:

https://sprookjes.podbean.com/e/7-sprookjesgesprek-met-mi…/…

 

You may also like...

4 Responses

  1. Joop Hofman schreef:

    Mooi verhaal weer Mirtel

  2. Reinoud Prins schreef:

    Wauw Mirtel, wat super krachtig dat je je verhaal op deze manier durft te delen. Dat is zo nodig om kwetsbaarheid en lef in deze wereld te krijgen. De innerlijke criticus houdt ons ten onrechte klein. Het is mooi om mens te zijn en onze menselijkheid te delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *