Lastig … en toch ga ik het doen!

Wow!
De eerste schenking ontvangen op onze Deel Je Verhaal bankrekening. Dankbaar!

Poeh …
Veel tijd zetten we vrijwillig in, vanuit ons hart, omdat we zo geloven in wat we doen. En we krijgen gelukkig ook al veel belangeloos hulp. Anders zouden we al helemaal niet zijn waar we nu zijn. Dus dat vinden we echt tegek!

Taboe?
Echter, graag willen we vanuit Deel Je Verhaal ons mooie werk uitbreiden. Het liefst zouden we de hele dag ermee bezig zijn. Maar ergen zit een grens van vrijwillige inzet naar geen tijd meer overhouden om ons brood te verdienen. En terwijl ik het schrijf, voelt het lastig. Taboe? Taboe op steun, hulp vragen? Helemaal als het om geld gaat? Dat doe je toch niet!

Toch doen we het !
We zijn er om te verbinden, mede door het doorbreken van alle taboes! En iedereen weet dat de schoorsteen moet roken. En een aantal teamleden van ons zouden best nog veel meer tijd willen besteden en zich willen inzetten voor Deel Je Verhaal maar dan kan het gewoon niet meer voor niks omdat er helaas maar 24 uur in een dag zitten.

Hoe mooi zou het zijn?
Als we nog meer teams kunnen ondersteunen in het opzetten van hun eigen Deel Je Verhaal podium? Als we nog meer Deel Je Verhaal `Op Reis’ filmpjes kunnen maken of ‘Hoe Is Het Nu Met’ filmpjes of mooie andere projecten mogen doen?

Help jij ons?
Daarom vragen we toch jouw hulp!
Wil jij ons helpen met een (kleine) bijdrage?
Als je meteen volmondig JA zeg dan voel je vrij om een bedrag te schenken op rekeningnummer: NL54BUNQ2207030199 tnv Stichting Deel Je Verhaal. Of klik op de QR code.

Weet je het nog niet. Kijk dan eens op onze pagina wat je zou kunnen betekenen! Ook andere mogelijkheden zijn welkom.

Hulp vragen, het mag!!
En nee, het voelt nog steeds raar in mijn buik. Want geld vragen doe je niet….. Ik ga niet luisteren naar mijn buikgevoel. Dat komt voort uit normen en waarden van onze maatschappij; je eigen boontjes doppen. Maar wat is er mis met het niet alleen kunnen? Wat is er mis met hulp vragen? Helemaal niks! Dus vandaar deze oproep. Ook dat patroon wil ik bij dezen doorbreken! Willen wij als Deel Je Verhaal doorbreken!

En ontvangen moet ik zeggen, voelt goed. Beetje vreemd….. en toch ook fijn, wow!

Mirtel
voorzitter bestuur Deel Je Verhaal

https://www.deeljeverhaal.nl/steun-jij/

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *