Eendagmet

Eendagmet
Eendagmet is bedoeld om te inspireren en te leren tijdens een ontmoeting van één dag. Het enige dat er nodig is, is dat ik een dag met jouw leven mee kan lopen, dat er momenten zijn voor vragen en bezinning en dat er op het einde van de dag even ruimte is om op de dag terug te kijken.

Bewustwording
Eendagmet  gaat ervan uit dat het openstaan voor vragen van een vreemde voor één dag in je leven, veiligheid en diepgang creëert waardoor bewustwording kan ontstaan. Daarom heeft eendagmet bewust een andere opzet dan de traditionele coaching of hulpverlening.

Vanuit openheid
De kracht zit erin dat we tot elkaar ‘veroordeeld’ zijn voor één dag. Doordat we de hele dag samen optrekken hoor, zie en voel ik wensen en dromen of eventuele tegenstrijdigheden, normen, waarden, oordelen, emoties die je in de weg kunnen zitten.  Zonder oordeel maar vanuit openheid en nieuwsgierigheid vraag ik hier op door.  Je voelt mijn oprechte interesse en merkt dat het best fijn kan zijn om open te zijn.

Meer focus, energie of geluk?
Dus wil jij meer focus, meer energie, geluk of weet je nog niet wat je wil maar lijkt een ontmoeting van een dag je wel een uitdaging, dan is eendagmet iets voor jou.

Laat horen wat je wil
Wil je dat ik meeloop tijdens een drukke werkdag, heb je behoefte aan een lange wandeling, of wil je van deze gelegenheid gebruik maken om je werkkamer eens goed op te ruimen, of iets anders wat je al langer wilt doen, het kan allemaal!

Tarief
Graag wil ik #eendagmet voor iedereen toegankelijk houden. Mocht je het tarief niet kunnen betalen of een ander voorstel hebben (ruil), neem dan contact op.

Mail voor een afspraak. Samen maken we een afspraak voor de gewenste datum.

Terug naar home ->