Boek/ Book

 

Leven als een zondagskind
Zou dat niet geweldig zijn? Dat zoveel mogelijk mensen, en jij dus ook, het gevoel hebben te leven als een zondagskind? Dat het leven je energie geeft, je leven licht voelt alsof je gedragen wordt en je dus echt het gevoel hebt dat je voor het geluk geboren bent? Ik denk dat dat kan!

Met mijn boek hoop ik het taboe op psychiatrie te doorbreken en laat ik mijn weg zien naar een gelukkig leven, ondanks de moeilijkheden die op mijn pad kwamen.

Gratis PDF Noten gekraakt – leven als een zondagskind
Graag wil ik mijn boek voor iedereen toegankelijk maken. Vandaar dat nu ook de hele pdf gratis te lezen en downloaden is: noten gekraakt leven als een zondagskind pdf 2015.def.

Winkelverkoop Nederlandse versie
Het boek is te koop bij:

Privéverkoop met persoonlijke notitie
Je kunt het boek ook via mij bestellen. Dan ontvang je een persoonlijke tekst in het boek (voor jezelf, of als je het iemand cadeau wilt doen). Het boek kost dan € 12,50 + 3,50 verzendkosten.  Wil je dit? Stuur mij dan een mail voor verdere afhandeling.

Goeiemiddag Limburg
Op donderdag 14 maart 2013 werd ik uitgenodigd bij Goeiemiddag Limburg. Mijn boek: Noten gekraakt – leven als een zondagskind kwam een paar dagen later uit. Het werd een mooi open gesprek met Interviewer Bas van der Zwaan en medegast George Vogelaar waaruit blijkt dat het tonen van kwetsbaarheid heel krachtig kan zijn.

Pecha Kucha
Met een Pecha Kucha vertel je een verhaal in 20 slides van 20 seconden. Mijn verhaal is een korte sprookjesachtige weergave van mijn boek: Noten gekraakt – leven als een zondagskind. De taal was verplicht Engels.

Wat lezers schrijven
Hi Mirtel, De week na mijn bezoek aan jullie ben ik aan je boek begonnen. Wow, complimenten. Zo open, zo eerlijk en lekker te lezen, top ! De herkenbare personages, uit de tijd dat ik jou wel eens zag. Het stuk over Martijn ……tja daarna heb ik het dichtgeslagen en heb het toen op de kast gelegd…. toen ik langs jullie huis reed, dacht ik weer aan je boek en ben de dag erna weer verder gegaan en dus zojuist de laatste pagina gelezen. Echt een te gek boek Mirtel, ben blij dat ik het heb gelezen. En was me ook de hele tijd, tijdens het lezen ervan aan het afvragen over mezelf, gaat mijn boek ook zo lekker lezen? Ga ik ook zo goed schrijven….?? Hahaha….het heeft me aan alle kanten bezig gehouden. Als allerlaatste nog even je boodschap voorin gelezen en met een dikke glimlach dicht geslagen. Te gek, een diepe kijk in jouw leven, je struggles, hoe je uiteindelijk zo geworden bent zoals je nu bent…..een stralende, mooie vrouw…..thanx voor het delen !!!


Ben je boek aan het lezen. Kan het niet aan de kant leggen. Ik Voel resonantie, wat ben je een prachtig mens! Zo mooi beschreven… Dank je voor het delen!


Vroeg uit de veren, manlief en hondenkroost nog in diepe slaap dus ik dacht nu ga ik toch eens reageren op je bijzondere boek. Ik had het in 1 middag uit, enerzijds voelde ik gek genoeg een beetje bezwaard tijdens het lezen omdat ik zoveel van jou mocht zien en natuurlijk ook mensen ken waar je over schrijft. Ik had soms het gevoel dat ik eerst had moeten vragen of ik wel binnen mocht komen. Snap je wat ik bedoel? Ik voelde me bezwaard en vereerd tegelijk dat ik dat mocht lezen. Tegelijkertijd was het alsof ik voor een deel mijn eigen verhaal las. Natuurlijk allemaal andere situaties maar de lessen die je meegeeft ( erg sterk overigens) zijn de lessen die ik ook heb moeten leren en nog steeds leer.

Het stuk over Martijn waarin je beschrijft je eigen broer niet meer te herkennen, het soms ook niet aankon om hem te ontvangen en de afloop is zo mooi en met respect geschreven. Je voelt gewoon je onmacht van de situatie en de liefde voor hem maar ook het gevecht voor en met  jezelf. Ook weer apart dat je een situatie die je vanaf de zijlijn hebt meegekregen nu zo direct en zo vanuit jouw hart jaren later leest. Martijn, voor mij die mooie lieve jongen met zijn even zo mooie zusje en die gekke vriendengroep. Dat was het toen voor mij, een gekke vriendengroep. Leuk maar vreemd voor iemand die gewend was om tussen de collegetypjes te zitten. Des te interessanter dus want zonder dat ik me nog verder echt een naam kan herinneren zaten er wat persoonlijkheden tussen. De naam van Martijn en ook die van jou wist ik echter meteen en ook nooit vergeten. Die twee mooie en lieve mensen uit dat gekke groepje hahaha ja zo heeft het er echt altijd ingezeten, sorry.

Anyway ik vind en vond het een bijzonder boek waarbij de wijze waarop je de lessen meegeeft ik echt top vind en knap opgezet en in de verhaallijn verweven.

Ik vind het een eer!

hoi lieve Mirtel,
dit is de reactie from my heart:

Wowie, wat een PowerGirl en PowerWoman ben jij………….
Mooi Mooi Mooi
Dank Dank Dank

Toen ik je voor het eerst zag bij Jolanda was het voor mij al : wat een mooie krachtige vrouw, maar nu werd dat gevoel op vele manieren zichtbaar en ondersteund.
Natuurlijk is er in al jouw ervaringen ook veel herkenning met mijn struggel in life, maar er zijn even zovele totale verschillen, en dat is goed, want dat “verbreed” alleen maar.
Wat ik het allermooiste vond ( d.w.z. zo heb IK het ervaren) is dat niet alleen jij jezelf erkende, maar dat jij ook “erkend” WERD.
Voor mij voelt het dat je DAT ook voor “mij” gedaan hebt EN voor “ons allemaal”…………..
Super be-DANK-t daarvoor…

In 1 ruk boek van @SwitchZin uitgelezen. Mooi hoe open Mirtel over haar leven vertelt. Heel herkenbare dingen. Dankjewel voor het delen.

Je hebt een mooi boek geschreven Mirtel! Brene Brown zou het zo als voorbeeld van kwetsbaar op durven stellen kunnen nemen. 

Aan een stuk door het boek van Mirtel gelezen. Was te boeiend om opzij te leggen. “Dan is het leven goed zoals het is, ben ik goed zoals het is, is de ander goed, is dat wat gebeurd goed. Is alles goed.”

Kreeg voor mijn verjaardag jouw boek. Heb het in 2 dagen uitgelezen. Een mooi boek, waar ik zeker wat aan heb gehad. Jouw boek wordt nu door mijn vriendin gelezen en die is ook weer enthousiast.

Ik dacht ik doe het ook eens: niet gebruikelijk maar toch doen wat in je hoofd op komt. Ik heb de afgelopen dagen hele leuke momenten gehad maar ook hele zware. Ik werd vannacht om 4 uur wakker. Ik heb even in je boek gelezen en dit gaf mij een dusdanige rust zodat ik daarna weer diep in slaap viel. Hierdoor heb ik vandaag weer gelukkig energie.

Ik heb afgelopen vrijdag je boek gelezen en voordat ik het wist was deze alweer uit. Oftewel in 1 keer gelezen. Grote complimenten voor je boek. Je mag hier met recht heel erg trots op zijn. Ik heb gelachen, gehuild en ik ben nog steeds hierover aan het nadenken. Zeker een boek wat je bij blijft en waar ik nog veel aan zal terugdenken in bepaalde situaties. Voor mij zijn bepaalde stukken zeer herkenbaar en kon ik ook letterlijk voelen wat je met bepaalde situaties bedoelde. Wat een verademing dat,soms moeilijke situaties, nu eens op een eerlijke en niet bewerkte wijze worden beschreven. Gewoon zoals het is en dat is mijn inziens toch ook meer dan goed. 

Lieve mirtel, dankjewel ..heb je boek bijna uit..IEDEREEN moet dit gewoon lezen!!

Nog meer reacties lezen? Open dan door op de foto te klikken:

boek

Tot ziens?

Terug naar home –>